Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Sara - 9 mars 2010 17:39

Jag undrar just hur längre det håller i sig att man skriver fler än ett inlägg om dagen?... *S*


Det hade gått så bra så för sonen i den stora staden idag *tack och lov* Dottra hade hittat en torkad blombukett i en snöhög på dagis så den hade hon gått och hållit i hela dagen typ.... o självklart skulle den med hem oxå *fnys* så nu har vi en gammal blombukett stående så fint så i snön här utanför...


Edvin fick smaka pannkaka med jordgubbssylt för första gången idag och det tyckte han var så gott så, allt slank ner med en väldig fart.

Lekte en liten stund med kusin Arvid med, eller lekte och lekte, snarare försökte ta allt han höll i ;-) Edvin klättrade upp på sin kusin och knyckte visp, giraff och nappen hans oxå *hehe* ( Det gäller att hålla sig framme tycker Edvin *S*)


Ikväll ska jag kolla in Luftslottet som sprängdes LÄÄÄÄNGTAR! Älskar verkligen de andra 2 filmerna i triologin och flera har sagt till mig att sista är bäst så det kan ju bara bli bra det här =)


Kram kram   


Av Sara - 9 mars 2010 10:23

Då ska man försöka sig på en liten blogg då med mer eller mindre intressanta inslag om mig, mitt liv och framförallt  mina älskade barn Eddie, Emilia & Edvin =)


Idag är Eddie på fritids, Emilia på dagis och Edvin är hemma med mamma och myser och håller mig sysselsatt med sitt krypande/ålande hittan och dittan ;-) Han är så snabb nu, man hinner knappt blinka så har han hunnit fram till nått som han inte borde... och jag som satt och sa till mina "promenad mammor" att jag aldrig behövt barnsäkra *ooopps* antar att det är dags nu!

Eddie skulle till kulturmagasinet med fritids idag, dom skulle kolla in utställningarna och Ice age 3 som skulle vissas där, hoppas verkligen att det kommer att gå bra för mitt älskade stor hjärta!

Vad gumman har gjort på dagis återstår att höra vid hemkomsten =)


Kram kram






Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Jag är en halvgalen mamma till tre underbara barn!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards